AenEass is al vele jaren uw vertrouwde adres voor uw verzekerings- en pensioenadvies. Wij zijn verheugd u te kunnen berichten dat AenEass vanaf 1 januari 2018 een samenwerking aangaat met Quintes uit Uden. Door deze samenwerking zijn wij in staat u een nog betere dienstverlening te kunnen bieden. .

Korte introductie van Quintes
Quintes is een vooraanstaande verzekeringsmakelaar met veel zakelijke en particuliere verzekerden in het westen van Gelderland en in Brabant. Yves Luca is sinds de oprichting directeur en is zeer verheugd over de samenwerking met AenEass. “Quintes is zeer gelukkig met de keuze om samen te werken met Aeneass. Met name de expertise van Andre op het gebied van pensioenen en van Edwin op het gebied van schadeverzekeringen voor bedrijven betekenen een flinke toegevoegde waarde aan kennis en kunde voor ons bedrijf”"

Plusdiensten: volmacht kantoor met 14 volmachten

 

 

Door de samenwerking krijgen relaties van AenEass toegang tot maar liefst 14 volmachten van Nederlandse en Internationale verzekeraars. Plusdiensten is het volmacht bedrijf van de Quintes groep. Dit zorgt ervoor dat we ondanks recente fusies en overnames van Nederlandse verzekeraars toch altijd een prima vergelijk voor u kunnen blijven maken en een concurrerende premie kunnen bieden.

Wat betekent dit voor u?
André en Edwin blijven uw vertrouwde adviseurs en contactpersonen, ondersteund door de deskundige medewerkers van Quintes. Uw risico’s blijven vanzelfsprekend uitstekend verzekerd tegen tenminste dezelfde premie en voorwaarden. Het is mogelijk dat uw verzekering vanaf 1 januari 2018 via Plusdiensten verloopt. Dat heeft geen gevolgen voor de dekking en premie. U blijft dus even goed verzekerd.

Vanaf 1 januari 2018 kunt u ons bereiken via de volgende contactgegevens:
Algemene contactgegevens:
Bezoekadres Velmolenweg 52-54, 5404LD Uden
Telefoon 0413-330400
e-mail algemeen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

André van Ombergen
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel 06-34492416

Edwin Verhoeven

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel 06-34492415

Wij vertrouwen erop u hiermee volledig en naar tevredenheid te berichten en wij zien er naar uit u vanaf 2018 op de voor u vertrouwde wijze te mogen blijven adviseren. Het spreekt voor zich dat André en Edwin u in 2018 zullen bezoeken voor een persoonlijk onderhoudsgesprek.


André van Ombergen, Edwin Verhoeven & Yves Luca