Midden- en kleinbedrijf

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Iedere ondernemer wil dat zijn bedrijfsverzekeringen goed geregeld zijn. Dat weten wij als geen ander en daarom willen we jou graag inzicht geven in de risico’s die jij loopt. Dit doen wij zo:

Kennismaken

Voor we je onderneming leren kennen, is het belangrijk om te weten wie jij bent. Wat is je ambitie en je passie? Wat is je drijfveer en hoe wil jij dat je toekomst eruitziet? Genoeg stof om over te praten met jouw adviseur onder het genot van een goede bak koffie. Wij streven naar een warme band met onze relaties. Dat is de beste basis voor een duurzame en mooie samenwerking.

Analyseren en adviseren

Na een persoonlijke kennismaking, weet de Quintes adviseur precies wat er speelt in je onderneming en in je privésituatie. Met behulp van zijn jarenlange ervaring en vakkennis, brengt hij de mogelijke risico’s in kaart. Zo krijg jij alle ruimte om met een gerust hart te ondernemen.

Verzekeren

Je wilt niet onder- maar ook niet oververzekerd zijn. Het één brengt onnodig risico met zich mee, het ander kost je geld. Daarom zorgt je adviseur ervoor dat van beide geen sprake is. Na de risicoanalyse krijg je een uitgebreid rapport met een passend advies, helemaal op maat voor jouw bedrijf.

Beheren

Achter de Quintes adviseur staat een team van specialisten. Zij beheren actief alle verzekeringen en blijven op de hoogte van actuele wet- en regelgeving voor jouw branche en situatie.

In het verzekeringsoverzicht tref je het aanbod van onze organisatie voor zakelijke verzekeringen. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Maak een afspraak met onze servicedesk. Onze collega’s plannen vervolgens een afspraak in bij onze adviseur.

Maak een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.