Uw persoonlijke verzekeraar in de regio

begrijpt wat haar klanten beweegt. Met ruim 30 medewerkers leveren wij maatwerk aan vele zakelijke en particuliere klanten. Of het nu gaat om verzekeringen, pensioenen, employee benefits of hypotheekadvies, Quintes heeft de gepaste oplossing.

Quintes is een volledig onafhankelijke adviseur en bemiddelaar en heeft nooit een belang bij de keuze voor een bepaald product of verzekeraar. Op die manier, én omdat wij ons terdege verdiepen in de situatie en draagkracht van onze klanten, kunnen we u altijd voorzien van de oplossing met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Zo heeft u altijd inzicht in de risico's die wel en niet wilt dekken. Dat is volgens Quintes goed verzekeren!

 ZAKELIJK

Als het gaat om de continuïteit van uw bedrijf weet Quintes exact waar u zich wel en niet tegen moet verzekeren. Niet alleen omdat wij verstand hebben van risico’s, maar vooral ook omdat wij dicht bij onze klanten staan en op integere en onafhankelijke wijze adviseren. Dus of het nu gaat om verzuim, cyberrisk of inventaris; wij zorgen met de juiste producten dat de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar komt.

  

… OF PARTICULIER

 Een auto- of een inboedelverzekering. Een reis- of een rechtsbijstandverzekering. Quintes zorgt dat ze de situatie en draagkracht van de klant kent en kan zo altijd het beste advies te geven. Bovendien staan de mensen van Quintes 24/7 voor u klaar wanneer de nood aan de man is.

   

 

VOLLEDIG ONAFHANKELIJK ADVIES

De adviseurs van Quintes Verzekeringen zijn volledig onafhankelijk en adviseren in het belang van de klant. Via Plusdiensten Assuradeuren heeft Quintes toegang tot de volmacht van 14 verzekeraars. Daanraast heeft Quintes ook de mogelijkheid om producten rechtstreeks bij verzekeraars onder te brengen.(wij zijn een ongebonden objectieve bemiddelaar)
Zo krijgt de klant altijd het best passende aanbod.

 

De beste deal voor u

Quintes is een volledig onafhankelijke adviseur en bemiddelaar en heeft nooit belang bij de keuze voor een bepaald product of verzekeraar. Op die manier, én omdat wij ons terdege verdiepen in de situatie en draagkracht van onze klanten, kunnen we u altijd voorzien van de oplossing met de beste prijs-kwaliteit verhouding. 

Veelgestelde vragen over Quintes

  • Is Quintes een onafhankelijke verzekeringsadviseur?
    Ja, Quintes heeft toegang tot alle verzekeraars in de Nederlandse markt en geeft onafhankelijk advies in zowel de particuliere als de zakelijke markt.
  • Komt een adviseur altijd langs?
    Een adviseur van Quintes kan altijd bij u langs komen. U kunt er ook voor kiezen om naar ons kantoor te komen. Uiteraard kunt u ook bellen of via internet contact hebben met onze adviseurs. Wij maken gebruik van alle kanalen.
  • Moet ik betalen voor een adviseur van Quintes?
    Voor schadeproducten geldt dat de kosten van de adviseur in het product zitten. Voor alle andere producten ontvangt u van ons een offerte met daarin de kosten van uw Quintes adviseur. U zit op voorhand nergens aan vast.