Uw hypotheek oversluiten?

Wilt u wellicht uw hypotheek aanpassen aan nieuwe omstandigheden? Dat kan in sommige gevallen een flinke besparing opleveren. Bij Quintes verdiepen we ons in uw situatie en kunnen we u adviseren wat verstandig is. We kennen de kosten, we kennen uw draagkracht en we helpen u bij het vinden van het beste product voor de beste prijs.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

De beste deal voor u

Quintes is een onafhankelijk hypotheekadviseur. Dat betekent dat wij voor u kunnen zoeken in een breed aanbod van banken en andere hypotheekverstrekkers. Wij zorgen dat u voor uw situatie de beste hypotheek tegen de scherpste prijs krijgt.

Wilt u op korte termijn een afspraak? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen hypotheken

  • Hoeveel kan ik maximaal financieren?
    Aan de hand van uw inkomen, uw vermogen/schuld - positie en de waarde van de woning die u wilt kopen kunnen wij een snelle berekening maken van het maximale hypotheekbedrag
  • Hoe snel heb ik mijn financiering rond?
    Een hypotheekaanvraag is vaak maatwerk. De minimale doorlooptijd is 2 weken maar u kunt beter rekening houden met 3-4 weken als u voor zekerheid gaat.
  • Wat kost hypotheekadvies bij Quintes?
    Dit is afhankelijk van uw situatie; starters betalen €2400 voor hypotheekadvies op maat en het regelen van de financiering en de bijbehorende verzekeringen. U zit dan met een gerust hart bij de notaris!