De beste hypotheekvorm voor u

Een eerste huis kopen of een groter huis kopen? Veel of weinig aflossen? Bij Quintes verdiepen we ons in de situatie van onze klanten en zorgen we dat u altijd de best mogelijke hypotheekvorm krijgt. Van spaarhypotheek tot lineaire hypotheek en alles ertussen; Quintes vindt het beste product voor de beste prijs.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

De beste deal voor u

Quintes is een onafhankelijk hypotheekadviseur. Dat betekent dat wij voor u kunnen zoeken in een breed aanbod van banken en andere hypotheekverstrekkers. Wij zorgen dat u voor uw situatie de beste hypotheek tegen de scherpste prijs krijgt.

Wilt u op korte termijn een afspraak? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen hypotheken

  • Hoeveel kan ik maximaal financieren?
    Aan de hand van uw inkomen, uw vermogen/schuld - positie en de waarde van de woning die u wilt kopen kunnen wij een snelle berekening maken van het maximale hypotheekbedrag
  • Hoe snel heb ik mijn financiering rond?
    Een hypotheekaanvraag is vaak maatwerk. De minimale doorlooptijd is 2 weken maar u kunt beter rekening houden met 3-4 weken als u voor zekerheid gaat.
  • Wat kost hypotheekadvies bij Quintes?
    Dit is afhankelijk van uw situatie; starters betalen €2400 voor hypotheekadvies op maat en het regelen van de financiering en de bijbehorende verzekeringen. U zit dan met een gerust hart bij de notaris!