De ideale startershypotheek

Een eerste huis kopen is een uniek moment in uw leven. Dan wilt u natuurlijk dat alles perfect geregeld is. U wilt de juiste adviezen krijgen, de juiste garanties en natuurlijk de beste startershypotheek tegen de beste prijs. Bij Quintes verdiepen we ons in uw situatie en helpen we bij alle stappen richting uw eerste eigen huis.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

De beste deal voor u

Quintes is een onafhankelijk hypotheekadviseur. Dat betekent dat wij voor u kunnen zoeken in een breed aanbod van banken en andere hypotheekverstrekkers. Wij zorgen dat u voor uw situatie de beste hypotheek tegen de scherpste prijs krijgt.

Wilt u op korte termijn een afspraak? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen hypotheken

  • Hoeveel kan ik maximaal financieren?
    Aan de hand van uw inkomen, uw vermogen/schuld - positie en de waarde van de woning die u wilt kopen kunnen wij een snelle berekening maken van het maximale hypotheekbedrag
  • Hoe snel heb ik mijn financiering rond?
    Een hypotheekaanvraag is vaak maatwerk. De minimale doorlooptijd is 2 weken maar u kunt beter rekening houden met 3-4 weken als u voor zekerheid gaat.
  • Wat kost hypotheekadvies bij Quintes?
    Dit is afhankelijk van uw situatie; starters betalen €2400 voor hypotheekadvies op maat en het regelen van de financiering en de bijbehorende verzekeringen. U zit dan met een gerust hart bij de notaris!