WAAROM KIEZEN VOOR QUINTES?

Quintes kent al haar klanten persoonlijk. Hierdoor weten de adviseurs van Quintes precies waar de wensen en de behoeftes van hun klanten liggen. Een half woord is vaak al genoeg om de juiste dienstverlening te kunnen bieden. Of het nu gaat om een kind dat uitwonend gaat studeren of het verzekeren van een nieuw bedrijfspand. Bij Quintes krijgt u altijd persoonlijke aandacht!

WE KENNEN DE RISICO’S

Bij Quintes hebben we verstand van risico's. We weten wat belangrijk is voor de continuïteit van uw bedrijf en welke risico's u als particulier wel of niet kunt dragen. Samen met u brengen we de risico’s in kaart en helpen we u de keuzes te maken die passen bij uw situatie.

WE KENNEN DE KLANT

Om een goede inschatting te maken van de risico’s die u wel of niet wilt en kunt dragen willen we uw situatie goed kennen. Daarvoor zorgen we dat onze adviseurs veel tijd investeren in het ontdekken van de omstandigheden. Want alleen zo kunnen we u de oplossing bieden die bij u past en voorziet in onvoorziene situaties. Niet alleen met de juiste producten, maar ook met de hulp die u nodig heeft. Kortom, Quintes regelt 't!

WE KENNEN DE PRODUCTEN

Als onafhankelijk adviseur en bemiddelaar in verzekeringen hebben wij geen belang bij de verzekeraar of het product dat u kiest. Wel voelen wij ons verantwoordelijk om voor u de partij te kiezen die u het beste helpt. Daarom inventariseren we uw situatie en draagkracht en zorgen we altijd dat u het product krijgt met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

 

Verzekeringen Hypotheken Aanvullend pensioen