WAAROM KIEZEN VOOR QUINTES?

Quintes kent al haar klanten persoonlijk. Hierdoor weten de adviseurs van Quintes precies waar de wensen en de behoeftes van hun klanten liggen. Een half woord is vaak al genoeg om de juiste dienstverlening te kunnen bieden. Of het nu gaat om een kind dat uitwonend gaat studeren of het verzekeren van een nieuw bedrijfspand. Bij Quintes krijgt u altijd persoonlijke aandacht!

DE ZAKELIJKE KANT VAN QUINTES

Van MKB tot ZZP, wij kennen de risico's en weten waar u zich wel, en soms beter niet tegen kunt verzekeren. Quintes is de ideale sparringpartner voor ondernemers en helpt bij het inschatten en afdekken van de risico's. Van verzuim tot cyberrisk en van inventaris tot pensioencommunicatie; wij zorgen dat de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar komt. Bovendien doen wij dat pro-actief, zodat veranderende omstandigheden niet tot onvoorziene risico's leiden. Wel zo zakelijk!

DE PERSOONLIJKE KANT VAN QUINTES 

Van auto tot inboedel en van reis tot rechtsbijstand... Bij Quintes kennen we de situatie van onze klanten en adviseren we op onafhankelijke en integere wijze welke risico's u wel en niet moet afdekken. Bovendien staan we 24/7 voor u klaar wanneer de nood aan de man is. Dat nemen we heel persoonlijk…

 

Schadeverzekeringen Pensioen verzekerbare arbeidsvoorwaarden