Inventaris- en goederenverzekering

Bij Quintes kennen we de situatie van onze zakelijke klanten en zorgen we dat de continuïteit van de bedrijfsvoering nooit in gevaar komt. We kennen de risico’s, we kennen we de juiste producten en zo zorgen we dat u exact de inventaris- en goederenverzekering krijgt die past bij uw bedrijf.

Brandschade, waterschade, blikseminslag, gestolen goederen… Niet alleen het aanschaffen van de nieuwe goederen kost veel geld, ook de omzet die u misloopt als de continuïteit in gevaar is kan duur uitpakken. Bij Quintes is alles, inclusief het huurdersbelang goed geregeld én kunt u ervoor kiezen om glas- of geld mee te verzekeren.

De beste deal voor u

Quintes is een onafhankelijk bemiddelaar in verzekeringen. Dat betekent dat wij voor uw bedrijf kunnen zoeken in een breed aanbod van verzekeraars. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf de beste verzekering tegen de beste prijs krijgt.

Ook besparen op de premie? Wij helpen u graag!

FAQ bedrijfsverzekeringen

  • Kan ik ook grote risico's via Quintes verzekeren?
    Quintes kan alle risico's die bedrijven willen verzekeren dekken met een verzekering. Voor grote risico's heeft Quintes een speciale afdeling die hierin gespecialiseerd is. Zij leveren verzekeringen op maat en zorgen voor dekking bij verschillende verzekeraars.
  • Kan ik met al mijn verzekeringen overstapen?
    Ja, Quintes biedt alle mogelijke verzekeringen dus als u een second opinion wilt of graag al uw verzekeringen bij ons onder wil brengen dan bent u van harte welkom!
  • Heeft Quintes landelijke dekking?
    Quintes heeft landelijke dekking dus als u meerdere vestigingen heeft dan bent u bij ons aan het goede adres!