di 27 dec. 2022

Nog een paar dagen om je zorgverzekering te wijzigen

Het jaar 2022 is bijna ten einde. We maken ons langzaamaan op voor oudjaarsavond en nieuwsjaarsdag. Ongetwijfeld schrikken we weer als we bij de kassa ons bonnetje bekijken. Dit jaar is alles duurder geworden. Je hoort het overal en de geluiden voor 2023 zijn niet veel beter. Energiekosten, brandstof, boodschappen, zorgverzekering….


Vergelijken kan echt een besparing opleveren


Sommige kosten kun je alleen beïnvloeden door minder af te nemen. De kachel kan omlaag, de auto kan vaker voor de deur blijven staan, maar op zorg bespaar je liever niet. Je wilt goed verzekerd zijn voor die zorg die jij nodig hebt of nodig denkt te hebben. Anders loop je de kans dat je volgend jaar eventueel voor onverwachte, hoge kosten komt te staan.


Een vergelijking van de premies én de dekkingen kan een besparing opleveren. In tijden als deze waarin alles duurder wordt, helpen alle kleine beetjes.


Dekking als leidraad


Velen denken dat besparen alleen kan op de premie. Maar, ook wanneer je goed naar de dekking kijkt en goed bepaalt wat jij nodig hebt aan zorg, dan kun je uiteindelijk besparen.


Je hebt nog tot en met 31 december a.s. om je huidige zorgverzekering te wijzigen. Stap je voor 1 januari 2023 over, dan zeggen wij je oude verzekering voor je op.


Neem de proef op de som en vergelijk jouw zorgverzekering via onze vergelijker.