wo 22 feb. 2023

Quintes is aanwezig op de Second Home Beurs

In het weekend van 17, 18 & 19 maart vindt de Second Home Beurs plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Voor het eerst zal Quintes Verzekeren en Risicobeheer hier ook aanwezig zijn. En jij kunt gratis kaartjes bemachtigen!Quintes heeft jarenlange ervaring in het verzekeren van recreatiewoningen in binnen- en buitenland. Samen met verschillende verzekeraars heeft Quintes mooie producten ontwikkeld voor het verzekeren van deze recreatiewoningen.


Recreatiewoning in Nederland


Een recreatiewoning of stacaravan in Nederland kan gekocht worden voor verschillende doeleinden. Mogelijk koop je deze woning voor eigen verblijf, gedeeltelijk eigen verblijf of voor verhuur. Voor al deze vormen van gebruik heeft Quintes een passende verzekeringsoplossing. Heb je op dit moment al een recreatiewoning die je mogelijk bij Quintes wil verzekeren óf wil je informatie over onze recreatiewoningverzekeringen in Nederland? Klik dan hier.


Recreatiewoning in het buitenland


Een recreatiewoning of stacaravan n in het buitenland kun je uiteraard ook voor meerdere doeleinden kopen. Is deze recreatiewoningen niet voor de verhuur aangekocht maar voor eigen verblijf, ook dan hebben wij hier meerdere verzekeringsoplossingen voor. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact op met Quintes Gelderland via recreatie@quintes.nl!Second Home Beurs


Tijdens de Second Home Beurs zal Quintes Verzekeren en Risicobeheer te vinden zijn bij stand 547. Mocht je geïnteresseerd zijn in een vrijblijvend gesprek met één van onze verzekeringsexperts, dan nodigen wij je graag uit!


Klik hier om een gratis kaartje te bemachtigen. Vul deze code in: QSNBRZBXBG.