Post ontvangen en betalen

Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden om maatwerk te leveren en tegelijkertijd milieubewuster te werken. Hierbij vinden wij het belangrijk dat je de post ontvangt, zoals jij dat wilt. Digitaal of fysiek, aan jou de keuze. Hiermee log je in met jouw unieke code in de beveiligde omgeving van Postex.

Voer je PTX code in

PTX-code verlopen?

Een PTX-code is een beperkte tijd geldig. Met een verlopen code is het niet meer mogelijk om uw bericht online te bekijken. Hulp nodig? Neem contact op met je kantoor of adviseur.

Voortaan alles digitaal?
Zo geregeld!

Milieubewuster én gemakkelijker: digitaal je post ontvangen. Dat kan je heel eenvoudig online regelen. Log in met de PTX-code uit je brief om in je Quintes inbox te komen. Ga naar ‘Uw voorkeur’ en vervolgens naar ‘Voorkeur wijzigen.’ Selecteer ‘Digitaal via e-mail’ en vul hier je e-mailadres in. Vervolgens krijg je een e-mail waarin je je e-mailadres moet bevestigen.

Is digitale post wel veilig?

Alle documenten die wij je digitaal toesturen, zijn versleuteld. Dit houdt in dat alleen jij deze documenten kunt inzien. Wat het ontvangen en online bekijken van onze berichten betrouwbaar en veilig maakt. Mocht je twijfelen aan de echtheid van de berichten die je hebt ontvangen, neem contact op met je kantoor.

Overzicht kantoren 

E-mails met link

Post met iDEAL

Post zonder iDEAL

Wijzigingen doorgeven

Het is belangrijk dat je wijzigingen in je e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met je blijven communiceren. Wijzigingen kun je telefonisch of per mail doorgeven. Dit kan via je persoonlijk adviseur of het kantoor.