Aansprakelijkheidsverzekering MKB

Advies op maat van een adviseur uit uw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Onmisbaar voor je bedrijf: een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als jijzelf of één van je medewerkers schade berokkent aan bijvoorbeeld één van de klanten, is het prettig om te kunnen terugvallen op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Zo voorkom je dat je voor onverwachte hoge kosten komt te staan.

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekert je tegen materiële schade die door jou of een werknemer is veroorzaakt. Ook persoonlijke (letsel)schade is verzekerd binnen deze aansprakelijkheidsverzekering bedrijven, evenals productaansprakelijkheid.

Financiële risico's vermijden

Omdat het bij aansprakelijkheidsstelling vaak om grote bedragen gaat, is een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering onmisbaar voor elk bedrijf. Wij helpen je graag bij het inventariseren van de risico's die de onderneming loopt en het vaststellen van de beste dekkingsvorm.

Voordelen van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

  • Dekking van aansprakelijkheidsstelling bij materiële- en persoonlijke (letsel)schade.
  • Ook dekking bij productaansprakelijkheid.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Wij helpen je je risico's in kaart te brengen

Je kunt je vast en zeker voorstellen dat een analyse van de risico’s van jouw bedrijf heel belangrijk is. Zo kan het zijn dat voor jouw onderneming het raadzaam is ook de volgende verzekeringen af te sluiten:

Ben je op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs.


Persoonlijk advies over je verzekering?

Maak een afspraak met onze servicedesk. Onze collega’s plannen vervolgens een afspraak in bij onze adviseur.

Maak een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.