Agrarisch Verzekeringspakket

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Agrarische verzekeringen

Als verzekeringsadviseur met specialistische kennis over agrarische verzekeringen kan Quintes boeren en agrariërs helpen bij het afsluiten van de juiste verzekeringen om hun bedrijf te beschermen tegen financiële risico's zoals schade aan gewassen, vee, machines of gebouwen, of aansprakelijkheidsclaims. Het afsluiten van een agrarische verzekering kan echter lastig zijn voor boeren die niet bekend zijn met de verschillende soorten verzekeringen en de specifieke risico's die gepaard gaan met het runnen van een agrarisch bedrijf. Daarnaast kan het ook lastig zijn om de juiste dekking te vinden die past bij de specifieke behoeften en risico's van hun bedrijf, omdat elk agrarisch bedrijf uniek is en verschillende risico's met zich meebrengt. Quintes kan daarom een waardevolle partner zijn bij het helpen van boeren om de juiste agrarische verzekeringen af te sluiten om hun bedrijf te beschermen.

Agrarische verzekeraars

Quintes kan helpen bij het vinden van de juiste agrarische verzekeraar voor boeren en agrariërs. Wij werken samen met veel diverse verzekeraars die agrarische verzekeringen aanbieden, waardoor we een breed scala aan opties kunnen aanbieden om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van agrarische bedrijven. Het grote aantal opties kan echter ook verwarrend zijn voor boeren die niet bekend zijn met de verschillende verzekeraars en hun specifieke dekkingsmogelijkheden en voorwaarden. Quintes kan daarom helpen bij het kiezen van de juiste agrarische verzekeraar, die het beste past bij specifieke behoeften en risico's.

Verzekeringen agrarische bedrijven

Verzekeringen zijn van groot belang voor agrarische bedrijven, omdat ze helpen om financiële risico's te verminderen en het bedrijf te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen die kunnen leiden tot verlies van inkomsten en eigendommen. Agrarische bedrijven kunnen te maken krijgen met verschillende risico's, zoals schade aan gewassen of vee door extreme weersomstandigheden, ziekten, ongevallen en aansprakelijkheidsclaims. Door het afsluiten van de juiste verzekeringen kunnen agrarische bedrijven zich beschermen tegen deze risico's. Enkele veelvoorkomende verzekeringen voor agrarische bedrijven zijn gewasverzekeringen, veeverzekeringen, machineverzekeringen, gebouwenverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen. Het is van toegevoegde waarde voor agrarische bedrijven om samen te werken met een verzekeringsadviseur met specialistische kennis over agrarische verzekeringen, zoals Quintes, om ervoor te zorgen dat ze de juiste dekking hebben voor hun bedrijf en risico's.

Het Agrarisch Verzekeringspakket

Speciaal voor jou, de agrarisch ondernemer, heeft Quintes een verzekeringspakket waarmee je naast de gebruikelijke bedrijfsrisico’s ook de agrarische risico’s dekt. Dit pakket is maatwerk en wordt door onze adviseur samengesteld op basis van je situatie en behoeften.

  • Aansprakelijkheid Bedrijf (AVB): Verzekerd voor het risico van aansprakelijkheid, wanneer jij, je medewerkers, of je producten schade veroorzaken bij anderen.
  • Uitgebreide brandverzekering: Brandschade aan panden en woningen.
  • Glas en gewassen: Schade aan tuinbouwkassen en gewassen in kassen.
  • Veeverzekering: Verzekerd tegen materiële schade aan je veestapel door sterfte of verlies.
  • Rechtsbijstand: Professionele agrarische rechtshulp bij juridische conflicten.
  • Wagenpark: Een verzekering voor je personen-, vracht- en bestelauto’s.
  • Land- en Werkmaterieel: Voor schade aan je land- en werkmaterieel door onder andere ongelukken, brand en diefstal en WA dekking.
  • Agro-AOV: Verzekert de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid voor jezelf en voor je bedrijf.

Heb je een bedrijf in de agrarische sector en ben je op zoek naar een agrarisch verzekeringspakket? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.


Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.