Glastuinbouwverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Met een glastuinbouwverzekering ben je verzekerd voor schade veroorzaakt door onverwachte gebeurtenissen aan je kassen en gewassen.

Een heftige storm, een stroomstoring, kortsluiting, of waterschade. Allemaal onverwachte gebeurtenissen waardoor schade aan je kas of gewassen kan ontstaan. Met de glastuinbouwverzekering verzeker je je voor dit soort schades.

Van weersomstandigheden tot stroomuitval

Jij hebt passie voor je vak. Met veel liefde en aandacht weet je je gewassen te verbouwen

Van de perfect samengestelde hoeveelheid voeding tot minuscule hoeveelheden water. Van de juiste temperatuur in de kas tot de aandacht voor het licht.

Het zijn zaken die er voor zorgen dat jij een perfecte oogst kan hebben. Maar wat als het bewateringssysteem of de verwarming kapot gaat, dan kan je hele oogst mislukken.

Het voorkomen van een stroomstoring of een hagelbui is helaas niet mogelijk. Gelukkig ben je voor dit soort situaties verzekerd met een glastuinbouwverzekering voor zowel de schade aan je kas als voor de mislukte oogst.

Met deze verzekering zijn overigens de gebouwen die niet van glas zijn ook meeverzekerd. Denk hierbij aan bedrijfsgebouwen die gebruikt worden voor opslag of je kantoor

Voordelen voor jou:

  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden
  • Snelle en eenvoudige procedures bij schade
  • Deskundige begeleiding bij de afhandeling van schade

Ben je op zoek naar een glastuinbouwverzekering? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.