Luchtballonnen

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Ballonvaren. Eén van de mooiste sporten die er bestaat. Quintes durft te zeggen dat onze expertise in luchtballonverzekeringen die wij in ruim 40 jaar tijd hebben opgebouwd, onovertroffen is. De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart en haar leden weten ons dan ook blindelings te vinden als het gaat om verzekeringen.

Alles in één (verzekerings)mand

De risico’s van ballonvaart tot een minimum beperken vraagt vrijwel altijd maatwerk. Met name omdat deze sport door veranderende marktmechanismes en -wetgeving continu aan verandering onderhevig is. Het is dus geen overbodige luxe deze complexe materie aan ervaren adviseurs over te laten.

Naast alle zaken die direct met luchtballonverzekeringen te maken hebben, denkt de adviseur van Quintes ook graag met je mee over de algemene bedrijfsvoering.

Ook daarin zijn we ijzersterk en gaan we voor maatwerk. Het is zeker de moeite waard om een keer een afspraak te maken om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Want alles in één (verzekerings)mand, dat werkt toch een stuk makkelijker!

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.