Milieuschadeverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Milieuschadeverzekering dekt hoge kosten sanering en gevolgschade

Heeft je bedrijf geen milieuschadeverzekering? Dan kan je onverwacht worden geconfronteerd met hoge kosten. Bijvoorbeeld wanneer er brand is geweest. De opstalverzekering en inboedelverzekering dekken de schade aan het pand en de goederen, maar niet de kosten van het opruimen van bijvoorbeeld verontreinigd bluswater.

De kosten van milieuschade lopen snel op. Het gaat vaak niet alleen om de saneringskosten, maar ook om alle kosten die worden gemaakt om de sanering mogelijk te maken. Het opbreken van straten of trottoirs bijvoorbeeld. De kosten van milieuschade lopen daarom al snel hoog op. De milieuschadeverzekering dekt de kosten van het opruimen én de consequenties hiervan.

Milieuschadeverzekering: ook voor bedrijfsschade

Ook de kosten van onderzoek en in de meeste gevallen tevens de eventuele bedrijfsschade, worden gedekt door de milieuschadeverzekering. Wat voor jou de beste polis is, hangt af van veel factoren. Wij helpen je graag om de ideale milieuschadeverzekering voor het bedrijf samen te stellen.

Voordelen van de milieuschadeverzekering

  • Dekt de kosten van milieuschade en de gevolgen ervan.
  • Vergoedt tevens onderzoekskosten en eventuele bedrijfsschade.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem de milieuschadeverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Ben je op zoek naar een milieuschadeverzekering? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.


Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.