Paardenverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Het verzekeren van je paard, pony, paardenbedrijf of -beroep is een goede keuze. Hiermee kun je namelijk voorkomen dat je onverwachts voor hoge kosten komt te staan. Stel dat je paard overlijdt, dan raak je daarmee ook de waarde van het paard kwijt. Met de juiste verzekering krijg je deze waarde uitgekeerd. Of stel dat je paard ziek wordt en je een dierenarts moet inschakelen, ook deze kosten kunnen met de juiste verzekering vergoed worden. Wij bekijken graag samen met jou wat de risico’s zijn en gaan voor jou op zoek naar een verzekeringsoplossing. Wij hebben ook een speciale verzekering voor harnachementen en vervoer.

Met betrekking tot de paardenverzekering zijn wij het enige kantoor in Nederland dat samenwerkt met alle professionele paardenverzekeraars, zoals:

  • Horse Insurance
  • EFO
  • Equipe
  • De Zeeuwse

Naast het verzekeren van uw paard/pony’s met een op maat gemaakte paardenverzekering, bemiddelen wij tevens in paard gerelateerde verzekeringen, zoals rijtuigen, paarden trailers, paarden vrachtwagens, paarden zadels (harnachement).

Advies over je verzekering? Laat vrijblijvend een afspraak inplannen met een adviesur.

Kijk voor meer informatie ook op onze website: Paardenverzekeraar.nl onderdeel van Quintes Finagri; een landelijk werkend professioneel en geheel onafhankelijk assurantiekantoor te Waardenburg met verzekeringen voor de agrarische sector en paardenverzekeringen als specialiteit. Onze adviseurs hebben veel kennis, ervaring en passie voor paarden en aanverwante zaken.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Maak een afspraak met onze servicedesk. Onze collega’s plannen vervolgens een afspraak in bij onze adviseur.

Maak een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.