Predikanten

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Dagelijks zetten wij ons in om de verzekeringen van inmiddels ruim 3.800 predikanten zo goed mogelijk te beheren. Service en snelheid staan daarbij voorop.

Predikanten en theologen kunnen zich op tal van manieren verzekeren. Vaak is men echter onvoldoende op de hoogte van de verschillen in kwaliteit en dienstverlening om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Wij hebben kennis van zaken en adviseren je graag met de juiste keuze maken voor een uitgekiend verzekeringspakket. Dit met grote betrokkenheid en kijk op de persoonlijke situatie!

Onze pijlers:

  • een gespecificeerd overzicht van de kortingen
  • een actueel overzicht van het verzekeringspakket
  • jaarlijkse controle van alle verzekeringen

Ons uitgangspunt voor adviseren is 'wederzijds vertrouwen'. Dankzij deze persoonlijke benadering willen wij graag een vertrouwensband opbouwen met onze relaties. Deskundigheid, kordaat handelen en recht door zee, maar bovenal het persoonlijke contact. Het gaat immers om meer dan premievoordeel alleen.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.