Risico analyse

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Omgaan met bedrijfsrisico’s bestaat uit drie stappen: de risico’s voor de onderneming in kaart brengen, inzicht krijgen in de (financiële) gevolgen van deze risico’s en vervolgens keuzes maken over hoe je het bedrijf tegen deze mogelijke gevaren kunt beschermen. De Quintes adviseur helpt je bij het maken van een sterke risico analyse.

Risico’s zijn voor elk bedrijf anders

De continuïteit van je bedrijf is van groot belang. Daarom is het goed om te analyseren welke factoren de continuïteit mogelijk bedreigen. Een productieproces dat stil komt te liggen als gevolg van een brand, hoge kosten door ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid van de werknemers, reputatieschade: ze kunnen allemaal een grote impact hebben op de financiële situatie van de onderneming. Zorg daarom dat je weet waar voor je bedrijf de risico’s zitten én welke kosten deze met zich meebrengen.

Je bedrijf beschermen tegen deze risico’s

Misschien denk je bij het beschermen tegen risico’s direct aan verzekeren. Toch is dat lang niet altijd nodig. Goede preventiemaatregelen kunnen vaak al veel doen! Voor risico’s die te groot zijn om zelf te dragen, zoals een brand, bieden verzekeringen goede bescherming. Wij zetten alle mogelijkheden graag voor je op een rij.

Geen risico is ons te groot of te gek. De specialisten van Quintes Insurance Brokers helpen je graag en vinden het een uitdaging om te bemiddelen in complexe verzekeringen en draaien de hand niet om voor bijzondere en mooie risico’s.

Maak nu een afspraak voor een grondige risico analyse

Kies voor continuïteit van je onderneming en maak een afspraak met een adviseur van Quintes voor een onafhankelijk advies over de risico’s binnen je bedrijf.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.