Over Quintes:
dit zijn wij

Een adviseur van Quintes is betrokken, deskundig en persoonlijk. We leren je graag goed kennen, zodat we je een passend advies kunnen geven. Omdat onderling vertrouwen de beste basis is voor een duurzame relatie, vinden we het ook belangrijk dat je ons leert kennen!

Altijd in de buurt

We zorgen ervoor dat jouw adviseur bij je in de buurt zit. Zodat hij niet alleen jou, maar ook je omgeving goed kent. Deze lokale wortels zorgen ervoor dat we ons goed kunnen inleven in jouw situatie. Dat is het geheim van goed verzekeren!

100% onafhankelijk

Het maakt ons niet uit waar we een verzekering voor je afsluiten. We zijn volledig onafhankelijk en kunnen dus altijd de beste combinatie voor je zoeken. Dat scheelt jou weer vergelijken.

Dit is Quintes

Onze gespecialiseerde adviseurs komen regelmatig bij je op bezoek. Zo staan we samen met de poten in de klei. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van jouw omgeving, weten we hoe we risico’s kunnen aanpakken. Zodat jij je eigen dromen waar kunt maken.

Bekijk de video

Werken bij Quintes

Snap jij waarom een klant kiest voor een adviseur en kun jij het verschil maken? Overtref jij verwachtingen en lever je maatwerk voor de klant. Dan pas jij bij Quintes. Ben jij dé collega die we zoeken?

Bekijk onze vacatures

Onze kernwaarden

Jij kent ons en wij kennen jou en je omgeving. Dat is de beste basis voor een goede, langdurige relatie. En zo kunnen we jou het beste adviseren.

De Quintes adviseur is een expert met veel ervaring en vakkennis. Maar bovenal weet hij wat er speelt in de omgeving waarin jij leeft of onderneemt. Wel zo fijn.

Je kunt op ons bouwen. Dat begint bij het afsluiten van de juiste verzekering met de beste premie en eindigt pas bij snelle en goed afgehandelde schades. We staan voor je klaar.

Volmachtbedrijf Quintes Underwriting

“MEER DAN ALLEEN TUSSENPERSOON”

Quintes Underwriting is het volmachtbedrijf van Quintes en gevolmachtigde agent van vele verzekeraars. Een gevolmachtigde agent werkt namens een verzekeraar en neemt bepaalde werkzaamheden over.

Lees verder