Het leven is mooier met een Quintes adviseur aan je zijde

Je gaat studeren, samenwonen of je krijgt kinderen. Je wordt ontslagen, gaat scheiden, koopt een huis of je verliest een dierbare. Je denkt er liever niet over na, toch heeft iedere levensfase zo z’n risico’s. Het is de kunst om te weten wat die risico’s zijn en hoe je ermee omgaat. De Quintes adviseur weet dat en vindt voor jou de beste verzekeringsoplossing.

Alles goed geregeld, nu én in de toekomst

Zo kunnen we je helpen

We leren je kennen

Hoe sta je in het leven? Wat is je ambitie en welke dromen heb je? Hoe ziet jouw toekomst eruit? Dit zijn vragen die de Quintes adviseur graag met jou bespreekt. Je kan de adviseur bereiken via e-mail of telefonisch. Vind je het leuk om bij het kantoor in jouw buurt langs te komen? Dat kan natuurlijk ook. De koffie staat klaar!

We geven je een goed advies

Op basis van dat gesprek en met behulp van vakkennis en jarenlange ervaring, brengt je adviseur voor je in kaart welke financiële risico’s je loopt. En volgt voor jou een passend verzekeringsadvies op maat.

We vinden de beste oplossing

Je verzekert je huis, inboedel, auto en zelfs je leven. Maar wat als je persoonlijke situatie ineens verandert? De Quintes adviseur kan je helpen met het vinden van de beste verzekeringsoplossing. Hij bespreekt zijn advies persoonlijk met jou. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

We houden contact

Heb je een vraag? Of sta je voor een lastige beslissing? Dan kun je altijd contact opnemen met de adviseur die helemaal op de hoogte is van jouw situatie. Je hebt dus altijd één aanspreekpunt: jouw persoonlijke Quintes adviseur.

Daarom kies je voor Quintes

Of het nu gaat om je gezin, je woning, je werk of studie, je krijgt van ons altijd een deskundig advies over het afdekken van de risico’s. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Je voordelen op een rijtje
Een Quintes adviseur in de buurt
Persoonlijk advies
Alle mogelijke risico’s overzichtelijk op een rij
Een uitgebreid en onafhankelijk advies

Direct advies of je verzekeringen updaten?

Een verzekering verandert niet mee als in jouw situatie iets verandert. Je wilt niet onder-, maar ook niet oververzekerd zijn. Het één brengt onnodig risico met zich mee, het ander kost je geld. Passen je verzekeringen nog wel bij je? We zoeken het graag uit. Maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak