Bedrijfsautoverzekering

Advies op maat van een adviseur uit uw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Bedrijfsautoverzekering: de zakelijke autoverzekering op maat

Binnen je bedrijf zijn er ongetwijfeld één of meerdere personenauto's, bestelwagens of busjes die zakelijk worden gebruikt. Met de bedrijfsautoverzekering verzeker je ze goed, voordelig en geheel op maat. Je kan kiezen uit drie standaard polissen: WA, WA-plus of All Risk.

De WA-plus bedrijfsautoverzekering dekt -naast natuurlijk de wettelijke aansprakelijkheid- onder meer schade die is ontstaan door diefstal, brand, storm of hagel. De All Risk bedrijfsauto verzekering dekt ook schade die door eigen schuld is ontstaan.

Bedrijfsautoverzekering uitbreiden

Je kunt je zakelijke autoverzekering desgewenst uitbreiden met bijvoorbeeld een ongevallen inzittendenverzekering en een verkeersrechtsbijstandverzekering. Wat voor je situatie de beste oplossing is, bepalen wij graag samen met jou.

Voordelen van de zakelijke autoverzekering

  • Bedrijfsauto's zo eenvoudig of uitgebreid verzekerd als je zelf wilt.
  • Makkelijk uit te breiden met o.a. ongevallen inzittendenverzekering of verkeersrechtsbijstandverzekering.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden
  • Extra: neem je bedrijfsauto verzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Ben je op zoek naar een bedrijfsautoverzekering? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Maak een afspraak met onze servicedesk. Onze collega’s plannen vervolgens een afspraak in bij onze adviseur.

Maak een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.