Bezorgdiensten

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Is jouw bedrijf in het bezit van een bezorgbrommer, -fiets of elektrische fiets? En rijden jouw medewerkers daarop rond om bestellingen zoals maaltijden bij klanten te bezorgen? Dan kan het verstandig zijn om een verzekering voor deze vervoersmiddelen af te sluiten. Met een verzekering voorkom je namelijk dat je voor onverwacht hoge kosten komt te staan mocht een van je medewerkers per ongeluk schade maken.

Sinds een aantal jaren is de populariteit van bezorgfietsen, -bakfietsen en elektrische varianten enorm gestegen. Beter voor het milieu, vaak goedkoper én draagt bij aan de vitaliteit van de medewerkers. Door steeds meer sectoren worden deze vervoersmiddelen ingezet om maaltijden maar ook pakketjes te bezorgen. Denk aan pizzakoeriers en koerierdiensten. Wij zijn dé specialist in bezorgdienst verzekeringen en beschikken over de juiste expertise om jou van een goed advies te verzekeren.

Als u de bezorgscooter of bezorgbrommer gebruikt voor bezorgingen van bijvoorbeeld maaltijden van uw bedrijf dan bieden wij daar een verzekering voor aan. In de horeca is bezorging aan huis door een scooter heel normaal. Denkt u maar aan de pizzakoerier. Maar ook voor een koerierdienst die pakketjes bezorgt bieden wij een bezorgscooterverzekering aanWij zijn dé specialist in bezorgdienst verzekeringen! We zijn beschikken over de juiste expertise en kunnen jou een verrassend scherp tarief bieden.

Wij adviseren je graag in de verzekering die jij nodig hebt voor jouw bezorgbommer, -fiets of elektrische fiets.
Wordt een elektrische fiets voor een commercieel doel gebruikt? Let dan op. Want de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt niet de schades die veroorzaakt worden door bezorgers op een elektrische fiets die in het bezit is van een bezorgbedrijf. Ieder bedrijf dat gebruik maakt van een elektrische bezorgfietsen moet voor mogelijke ongelukken en schades aan de fietsen een losse aansprakelijkheidsverzekering (WA) af te sluiten.

Stel met jouw persoonlijke adviseur van Quintes de verzekering op maat samen zodat deze perfect aansluit op jouw bedrijfssituatie.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.