Horecaverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Als horecaondernemer begrijp je als geen ander de veelzijdigheid en uitdagingen van de horecabranche. Je horecagelegenheid is niet zomaar een bedrijf; het is een plaats waar gasten culinair kunnen genieten. Om je onderneming te beschermen tegen onverwachte situaties, is er de horeca verzekering. Deze verzekeringsoplossing is specifiek ontworpen om de unieke risico's van de horecasector aan te pakken en biedt een solide fundament van bescherming.

Neem vandaag nog contact met Quintes op via ons eenvoudige formulier op deze pagina. Wanneer je behoefte hebt aan advies of simpelweg meer wilt weten over hoe Quintes je kan ondersteunen, plannen we graag een afspraak met je in.

Wat is een horeca verzekering?

Een horeca verzekering is een uitgebreide verzekeringsoplossing die speciaal is ontworpen om de unieke risico's van de horecasector aan te pakken. Als horecaondernemer begrijp je als geen ander dat je bedrijf blootgesteld is aan diverse uitdagingen, variërend van aansprakelijkheidskwesties tot schade aan eigendommen. De horeca verzekering bestaat uit een combinatie van diverse verzekeringen die samen een uitgebreide dekking bieden voor de specifieke behoeften van uw horecabedrijf.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen claims en rechtszaken die voortkomen uit letsel of schade aan eigendommen van derden in uw horecagelegenheid.

Inventaris- en goederenverzekering

Met de inventaris- en goederenverzekering wordt je inventaris, apparatuur, voorraden en andere bezittingen binnen uw bedrijf gedekt tegen schade door bijvoorbeeld brand, diefstal of waterschade.

Bedrijfsschadeverzekering

Als je horecaonderneming tijdelijk niet kan functioneren vanwege een gedekt incident, compenseert de bedrijfsschadeverzekering de inkomsten die je zou zijn misgelopen.

Aanvullende verzekeringen

Afhankelijk van uw specifieke activiteiten en behoeften, kun je aanvullende dekkingen toevoegen, zoals cyberverzekeringen voor digitale beveiliging en rechtsbijstandverzekeringen voor juridische kwesties.

Een horeca verzekering op maat via Quintes

Onze gespecialiseerde adviseurs begrijpen de unieke uitdagingen waarmee jouw bedrijf te maken heeft in de horecabranche. We bieden je persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw activiteiten en risico's. Als onafhankelijke adviseur bieden we je objectief en onpartijdig advies, gesteund door samenwerkingen met vooraanstaande verzekeraars. Ons netwerk stelt ons in staat om jou diverse verzekeringsopties tegen passende premies aan te bieden. Met een sterke focus op risicobeheer streven we ernaar om niet alleen schade te dekken, maar ook om potentiële problemen te minimaliseren. Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Voor wie is de horeca verzekering geschikt?

Een horeca verzekering is belangrijk voor een breed scala aan bedrijven binnen de horecasector. Deze verzekering is geschikt voor:

Restaurants: Van kleine eetcafés tot gastronomische restaurants, een horeca verzekering biedt bescherming tegen diverse risico's zoals aansprakelijkheid en schade aan eigendommen.

Cafés en Bars: Of het nu gaat om een levendige bar of een gezellig café, een horeca verzekering dekt onverwachte gebeurtenissen die de bedrijfscontinuïteit kunnen beïnvloeden.

Hotels: Hotels kunnen profiteren van dekkingen zoals bedrijfsschadeverzekeringen in het geval van een tijdelijke sluiting door een gedekt incident.

Eetgelegenheden: Van afhaalrestaurants tot fastfoodketens, een horeca verzekering beschermt tegen schade aan bezittingen en andere risico's.

Eventlocaties: Als je evenementen organiseert, biedt een horeca verzekering bescherming tegen aansprakelijkheidsclaims en andere risico's die verband houden met evenementen.

De premie van een horecaverzekering

De premie van een horeca verzekering wordt beïnvloed door diverse factoren die samenhangen met jouw horecabedrijf en de specifieke risico's die het met zich meebrengt. Hier zijn enkele belangrijke factoren die van invloed zijn op de premie.

Type horecagelegenheid: Het soort horecabedrijf dat je runt, zoals een restaurant, café, bar of hotel, speelt een rol bij het bepalen van de premie. Verschillende horeca-activiteiten brengen verschillende risico's met zich mee.

Locatie: De locatie van jouw horecabedrijf heeft invloed op de premie. Bijvoorbeeld, een bedrijf gevestigd in een drukke stadsomgeving kan een andere premie hebben dan een bedrijf in een rustiger gebied.

Grootte en omvang: De grootte van jouw horecagelegenheid, het aantal medewerkers en de omvang van jouw operaties zijn van invloed op de premie. Grotere bedrijven hebben vaak hogere premies vanwege het grotere aantal risico's.

Verzekeringstypen: De specifieke verzekeringstypen die je kiest, zoals aansprakelijkheidsverzekeringen, eigendomsverzekeringen en meer, beïnvloeden de totale premie.

Geschiedenis van claims: Jouw eerdere claims en schadegevallen kunnen van invloed zijn op de premie. Meer claims kunnen leiden tot hogere premies.

Door rekening te houden met deze factoren en met de hulp van onze deskundige adviseurs bij Quintes, kun je een goed geïnformeerde beslissing nemen over de juiste dekking en premie voor jouw horecabedrijf. We staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van een evenwicht tussen dekking en kosten om jouw bedrijf optimaal te beschermen.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.