Inboedelverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

We zijn ons vaak niet bewust van alle kostbaarheden die in ons huis staan. De waarde van de inboedel wordt daarom vaak onderschat. Ga maar eens na welke apparaten, meubels, kleding en verzamelingen je in je woning aantreft en wat de financiële gevolgen zouden zijn mochten deze kostbaarheden beschadigen of gestolen worden.

Met een goede Inboedelverzekering ben je verzekerd tegen schade aan deze huisraad door bijvoorbeeld brand, schroeien, blikseminslag, diefstal of waterschade. Maar het is wel belangrijk dat je jaarlijks de waarde van je inboedel in de gaten houdt tegen onderverzekering.

Onderverzekering

Zodra de waarde van je inboedel hoger is dan de verzekerde waarde op je polis, is er sprake van onderverzekering. Je kan dit voorkomen door regelmatig de inboedelwaardemeter in te vullen. Onze adviseur kan dit samen met je doen. Hiermee controleer je of de dekking van je verzekering nog toereikend is. Dit is belangrijk, want bij onderverzekering keren verzekeraars niet de volledige schade uit.

Ben je op zoek naar een inboedelverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.