Motorverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Motorrijden is een bijzondere beleving. Het klimaat in Nederland staat het helaas niet toe om alle dagen te genieten van je motor. Maar wanneer het weer het toelaat, gaat er niets boven het gevoel van vrijheid, wind en snelheid.

Je bent zuinig op je motor en zoekt hiervoor een goede motorverzekering. Met een scherpe premie, een uitgebreide dekking en een uitstekende service in geval van schade. In Nederland is een WA-motorverzekering verplicht. Wij bekijken graag voor je welke verzekering het beste bij de leeftijd van de motor past, WA, WA beperkt casco of WA-casco.

Kortingen en aanvullende dekkingen

Sommige verzekeringsmaatschappijen geven een korting op de premie van de motorverzekering indien je een erkende rijvaardigheidscursus voor de motor hebt gevolgd. Je dient het afgegeven certificaat hiervan te tonen bij de definitieve aanvraag van je verzekering.

Bij een motorverzekering heb je veel keuzevrijheid en kan je de polis zelf samenstellen. Naast de basisverzekering kan je kiezen voor een aanvullende no-claim dekking, een verhaalsrechtsbijstandverzekering, een ongevallenverzekering voor opzittenden, of een verzekering voor vervangend vervoer.

Heb je een motor en zoek je een passende motorverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij je een prima oplossing.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.