Aansprakelijkheidsverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je kind die per ongeluk een voetbal door de ruit van de buren schopt of je hond die de nieuwe bank van je vrienden kapot bijt. Ondanks dat het niet met opzet is, ben jij of je gezin aansprakelijk voor de gemaakte schade. De aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat je niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan.

In de meeste gevallen blijft de schade beperkt tot enkele honderden euro’s. Maar neem bijvoorbeeld een ernstig ongeval dat jij per ongeluk hebt veroorzaakt. De schade hiervan kan onbetaalbaar blijken doordat de bestuurder bijvoorbeeld als gevolg van het ongeval blijvend gehandicapt raakt.

Aansprakelijkheden als gevolg van onbedoeld veroorzaakte schades kan je als particulier afdekken met een aansprakelijkheidsverzekering. Voor slechts enkele euro’s per maand bent je volledig verzekerd.

Ben je op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.