Bedrijfsschadeverzekering

Advies op maat van een adviseur uit uw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Bedrijfsschadeverzekering dekt vaste kosten én omzetderving

Mocht je bedrijf worden getroffen door externe factoren, is dat al vervelend genoeg. Maar de opstal- en inboedelverzekering dekken niet de schade die je oploopt omdat de bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Als je dit risico wilt afdekken, sluit dan een bedrijfsschadeverzekering af.

De bedrijfsschadeverzekering vangt het grootste deel van de vaste, doorlopende kosten op en biedt je tevens een vergoeding voor omzetderving. Ook de kosten die je moet maken voor de instandhouding en hervatting van je bedrijfsactiviteiten worden binnen de verzekering bedrijfsschade vergoedt.

Voorkom erger met de verzekering bedrijfsschade

Met een bedrijfsschadeverzekering waarborg je dus de continuïteit van je bedrijf in geval van brand of andere calamiteiten. De beste verzekering bedrijfsschade is afhankelijk van jouw situatie.

Mogelijke voordelen van de bedrijfsschadeverzekering

  • Dekt de vaste bedrijfskosten en de kosten voor de instandhouding en hervatting van de werkzaamheden.
  • Ook omzetderving is meeverzekerd.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem je bedrijfsschadeverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Ben je op zoek naar een bedrijfsschadeverzekering? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Maak een afspraak met onze servicedesk. Onze collega’s plannen vervolgens een afspraak in bij onze adviseur.

Maak een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.