Collectieve ongevallenverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Uit cijfers van het CBS blijkt dat veel meer mensen slachtoffer worden van een bedrijfsongeval dan van een verkeersongeluk. Wil je je medewerkers op zo’n moment een -financiële- helpende hand kunnen bieden? Sluit dan de collectieve ongevallenverzekering voor hen af.

Een collectieve ongevallenverzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit van medewerkers. Door de verzekering op te nemen in het pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, profileer je je als een betrokken werkgever.

Ook collectieve ongevallenverzekering in pakket bedrijfsverzekeringen

De collectieve ongevallenverzekering is een overzichtelijk product: je krijgt slechts 1 polis voor het gehele bedrijf en je hoeft de in- en uitdiensttredingen niet door te geven. Je kan er tevens voor kiezen je medewerkers 24 uur per dag tegen ongevallen te verzekeren. Daarbij krijg je extra korting als je de polis opneemt in de pakketpolis bedrijfsverzekeringen.

Voordelen van de collectieve ongevallenverzekering medewerkers

  • Keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit van medewerkers tijdens werktijd.
  • Uit te breiden tot 24 uurs dekking.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem de collectieve ongevallenverzekering medewerkers op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Ben je op zoek naar een collectieve ongevallenverzekering? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Maak een afspraak met onze servicedesk. Onze collega’s plannen vervolgens een afspraak in bij onze adviseur.

Maak een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.