Compagnonsverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Zekerheid voor zakenpartners voor de financiële gevolgen van een vroegtijdig overlijden van een van de compagnons.

Compagnonsverzekering: levensverzekering voor zakelijke partners

Als je een compagnon hebt, ben je voor een belangrijk deel afhankelijk van je zakelijke partner. Je versterkt elkaar, bepaalt samen de strategie en toont ondernemersdurf. Maar wat als je compagnon door overlijden wegvalt? In zo'n geval kan de compagnonsverzekering uitkomst bieden.

Wanneer een compagnon komt te overlijden, krijgen de erfgenamen zijn of haar deel van het bedrijf. Dit kan de continuïteit van de onderneming in gevaar brengen. De compagnonsverzekering keert de achtergebleven compagnon een geldbedrag uit, waarmee hij of zij het aandeel van de overleden compagnon kan overnemen.

Levensverzekering compagnon is logisch

De compagnonsverzekering is een logische polis. Wanneer je met je levenspartner een huis koopt, sluit je een verzekering af op elkaars leven. Waarom zou je dat bij een groot financieel belang als een bedrijf dan niet doen? Waar een overlijdensrisicoverzekering je in je privé beschermt, doet de compagnonsverzekering dat in je zakelijke situatie.

Het vaststellen van de juiste dekking van de compagnonsverzekering hangt af van zakelijke factoren en je persoonlijke financiële situatie. Wij helpen je graag met het maken van de afwegingen. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

Voordelen van de compagnonsverzekering

  • Keert een van tevoren vastgesteld bedrag uit aan de compagnon.
  • Levensverzekering compagnon is af te sluiten één of twee levens.
  • De dekkingsperiode en hoogte van uitkering kan je zelf bepalen.
  • Compagnonsverzekering kan tussentijd worden aangepast.
  • Scherpe premies omdat wij de beste aanbiedingen voor je vergelijken.

Ben je op zoek naar een compagnonsverzekering? Wij helpen je graag. Maak voor een advies een afspraak met een van onze adviseurs.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Maak een afspraak met onze servicedesk. Onze collega’s plannen vervolgens een afspraak in bij onze adviseur.

Maak een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.