Eigen vervoerverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Vervoeren jij en je medewerkers regelmatig kostbare apparatuur? Heb je technische mensen in dienst die duur gereedschap standaard in de auto hebben liggen? Dan kunnen er grote financiële gevolgen zijn mocht er ingebroken worden in de auto. Gelukkig is er de eigen vervoerverzekering.

Met de eigen vervoerverzekering kan je dit risico namelijk prima verzekeren. Deze polis biedt een dekking voor alle goederen in de auto. 24 uur per dag, 7 dagen per week. De eigen vervoer verzekering keert uit na schade door elk van buiten komend onheil, inclusief diefstal, mits er braaksporen zijn. Ben je op zoek naar een eigen vervoerverzekering? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.

Eigen vervoerverzekering voor elke situatie

Welk bedrag je precies moet verzekeren voor een optimale eigen vervoerverzekering, hangt af van verschillende factoren. Om je een passend voorstel te doen voor de eigen vervoerverzekering, zetten wij graag eerst de zaken voor je op een rij.

Voordelen van de eigen vervoerverzekering

De eigen vervoerverzekering biedt verschillende voordelen die van onschatbare waarde zijn voor ondernemingen die regelmatig goederen en gereedschappen vervoeren met hun bedrijfsauto's.

Uitgebreide dekking voor alle goederen en gereedschappen

Met een eigen vervoerverzekering zijn alle goederen en gereedschappen die zich in de bedrijfsauto's bevinden, verzekerd tegen schade en verlies. Of het nu gaat om waardevolle goederen of essentieel gereedschap, je kunt met een gerust hart de weg op, wetende dat alles goed gedekt is.

Dekking bij diefstal na braak

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en helaas kunnen bedrijfsauto's soms het doelwit zijn van dieven. De eigen vervoerverzekering biedt ook dekking bij diefstal na braak, zodat je niet alleen bent beschermd tegen schade als gevolg van ongevallen, maar ook tegen criminele activiteiten.

Scherpe premie en uitstekende voorwaarden

Bij Quintes werken we samen met verschillende verzekeraars om ervoor te zorgen dat je de beste dekking krijgt tegen een scherpe premie. We onderhandelen namens jou en zoeken naar de verzekeraar die het beste aansluit bij jouw behoeften, en tegelijkertijd zorgen we ervoor dat je kunt genieten van uitstekende verzekeringsvoorwaarden.

Veelgestelde vragen over een eigen vervoerverzekering

Wat is een eigen vervoerverzekering?

Een eigenvervoerverzekering is een zakelijke verzekering die de goederen en gereedschappen van jouw bedrijf dekt tijdens het vervoer met eigen bedrijfsauto's. Deze verzekering biedt bescherming tegen schade en verlies als gevolg van ongevallen en diefstal na braak.

Waarom heb ik een eigen vervoerverzekering nodig?

Als jouw bedrijf regelmatig goederen en gereedschappen vervoert met eigen bedrijfsauto's, loop je risico's op schade en verlies. Een eigen vervoerverzekering is essentieel om financiële zekerheid te bieden en je bedrijf te beschermen tegen de kosten van herstel of vervanging.

Wat wordt gedekt door de eigenvervoerverzekering?

De eigenvervoerverzekering dekt schade aan goederen en gereedschappen die zich in de bedrijfsauto's bevinden. Dit omvat schade als gevolg van verkeersongevallen, diefstal na braak, brand, en andere onvoorziene gebeurtenissen.

Kan ik mijn eigenvervoerverzekering aanpassen aan de behoeften van mijn bedrijf?

Ja, bij Quintes bieden we maatwerkoplossingen voor de eigenvervoerverzekering. We bekijken samen met jou de risico's van jouw bedrijf en stellen een verzekering samen die naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften.

Hoe kan ik een eigenvervoerverzekering afsluiten?

Het afsluiten van een eigenvervoerverzekering via Quintes is eenvoudig. Neem contact op met onze verzekeringsadviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen je graag bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossing voor jouw bedrijf.

Bij Quintes werken we samen met diverse gerenommeerde verzekeraars, waardoor we een breed scala aan mogelijkheden kunnen aanbieden. Onze verzekeringsadviseurs hebben diepgaande kennis van de markt en kunnen jou de beste dekking tegen een scherpe premie bieden.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.