Eigen vervoerverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Eigen vervoerverzekering voor alle goederen en gereedschap onderweg

Vervoeren jij en je medewerkers regelmatig kostbare apparatuur? Heb je technische mensen in dienst die duur gereedschap standaard in de auto hebben liggen? Dan kunnen er grote financiële gevolgen zijn mocht er ingebroken worden in de auto. Gelukkig is er de eigen vervoerverzekering.

Met de eigen vervoerverzekering kan je dit risico namelijk prima verzekeren. Deze polis biedt een dekking voor alle goederen in de auto. 24 uur per dag, 7 dagen per week. De eigen vervoer verzekering keert uit na schade door elk van buiten komend onheil, inclusief diefstal, mits er braaksporen zijn.

Eigen vervoerverzekering voor elke situatie

Welk bedrag je precies moet verzekeren voor een optimale eigen vervoerverzekering, hangt af van verschillende factoren. Om je een passend voorstel te doen voor de eigen vervoer verzekering, zetten wij graag eerst de zaken voor je op een rij.

Voordelen van de eigen vervoerverzekering

  • Alle goederen en gereedschappen in de bedrijfsauto's verzekerd.
  • Eigen vervoer verzekering keert ook uit bij diefstal na braak.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem de eigen vervoer verzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Ben je op zoek naar een eigen vervoerverzekering? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Maak een afspraak met onze servicedesk. Onze collega’s plannen vervolgens een afspraak in bij onze adviseur.

Maak een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.