Fietsverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Of je fiets nu splinternieuw is of al een paar jaar oud, je wilt hem goed beschermen tegen diefstal. Fietsen zijn immers duur genoeg. Helaas is de kans dat je fiets gestolen wordt en dat je daardoor voor onverwachte kosten komt te staan reëel.

Een goede fietsverzekering biedt uitkomst. Naast je fiets kan je ook de accessoires, zoals de fietsrouteplanner in de polis opnemen. Je kan kiezen voor een verzekering die bij diefstal de nieuwwaarde van de fiets uitkeert of de dagwaarde. In het laatste geval betaal je minder premie.

Extra korting

Als je een fiets hebt met een of meerdere geregistreerde diefstal preventie chips, ook wel DataTags genoemd, dan kunnen wij voor je nagaan of je een interessante korting op de verzekeringspremie kan krijgen. Deze verborgen chips hebben een uniek nummer en kunnen door de politie en de fietsspecialist worden uitgelezen. Fietsen met de chips hebben een duidelijk herkenbare sticker, waardoor ze ook nog een preventieve werking hebben.

Goed slot

Om een fietsverzekering te kunnen afsluiten, moet de fiets meestal wel zijn uitgerust met een ART-goedgekeurd slot. Afhankelijk van de plaats waar je woont, kan de categorie hiervan verschillen. ART-goedgekeurde sloten zijn bij alle gerenommeerde tweewielerspecialisten te koop.

Wil je de ideale fietsverzekering voor je situatie afsluiten met uitstekende voorwaarden? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.