Gebouwenverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Het bedrijfspand is het visitekaartje van je bedrijf en de plaats waar de producten of diensten worden gerealiseerd. Daarom is het belangrijk om het bedrijfspand te verzekeren met een goede opstalverzekering bedrijfspand.

De bedrijfsgebouwverzekering (opstalverzekering) dekt schade die door storm, brand of blikseminslag is veroorzaakt aan het pand. De standaarddekking van deze opstalverzekering is uit te breiden met dekking bij schade veroorzaakt door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme en waterschade.

Passende opstalverzekering voor het bedrijfspand

Met de opstalverzekering bedrijfspand waarborg je de continuïteit van de onderneming. Wij helpen je graag met het samenstellen van een passende opstalverzekering bedrijfspand tegen een scherpe premie.

Voordelen van de bedrijfsgebouwverzekering

  • Dekt schade aan het bedrijfspand als gevolg van brand, storm en blikseminslag;
  • Uit te breiden met onder andere dekking tegen schade door vandalisme en inbraak;
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden;
  • Extra: neem de bedrijfsgebouwverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Ben je op zoek naar een bedrijfsgebouwenverzekering? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Maak een afspraak met onze servicedesk. Onze collega’s plannen vervolgens een afspraak in bij onze adviseur.

Maak een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.