Inventaris- en goederenverzekering

Advies op maat van een adviseur uit uw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

De inventaris uitstekend verzekerd tegen schade door brand, storm, water en diefstal. Scherpe premie en deskundige begeleiding bij schade.

Zekerheid met de inventarisverzekering en de goederenverzekering

Een inventarisverzekering en een goederenverzekering verzekeren je tegen de gevolgen van schade door brand, inbraak, ontploffing en blikseminslag. Als je schade hebt aan de inventaris of de voorraden, betekent dat vaak meer dan alleen herstel- of vervangingskosten.

Door de schade kan je waarschijnlijk -een deel van- de werkzaamheden niet langer uitvoeren, waardoor je ook omzetderving hebt. Deze is daarom meeverzekerd in deze zakelijke inboedelverzekering. In de meeste gevallen valt ook diefstal binnen de polisvoorwaarden van de inventarisverzekering en de goederenverzekering.

Zakelijke inboedelverzekering uitbreiden?

Als je de inventarisverzekering en de goederenverzekering afsluit, krijg je korting op de kosten die je maakt om schade te voorkomen of beperken. Je kunt de zakelijke inboedelverzekering desgewenst uitbreiden met dekking tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld uitstromend water en neerslag, inbraak en diefstal, vandalisme en aanrijding.

Voordelen van de inventarisverzekering en de goederenverzekering

  • Dekt schade aan de zakelijke inboedel en opgeslagen goederen.
  • Ook omzetderving is meeverzekerd.
  • Scherpe premie

Ben je op zoek naar een inventarisverzekeringen of een goederenverzekering? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Maak een afspraak met onze servicedesk. Onze collega’s plannen vervolgens een afspraak in bij onze adviseur.

Maak een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.