Ongevallenverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Een ongeval zit in een klein hoekje en is helaas vaak niet te voorkomen. Veel ongelukken gebeuren thuis of op het werk. De gevolgen kunnen zeer ingrijpend zijn, bijvoorbeeld bij blijvende invaliditeit.

Een ongevallenverzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit mocht je door een ongeval blijvend letsel oplopen of komen te overlijden. Bij blijvende invaliditeit stelt de verzekeraar de uitkering vast aan de hand van een percentage waarop de ontstane handicap wordt beoordeeld. Wanneer je bijvoorbeeld volledig blind raakt door een ongeval, keert de verzekeraar het bedrag voor 100% uit. Raak je tijdens een ongeval je pink kwijt? Dan wordt de handicap minder zwaar beoordeeld en ontvang je een deel van het vooraf vastgestelde bedrag.

Ben je op zoek naar een ongevallenverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.