Pensioen werknemers

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Indien (uit onze inventarisatie) blijkt dat je door CAO niet genoodzaakt bent je werknemers aan te melden bij een Bedrijfstakpensioenfonds, staat de weg vrij om een collectief pensioen naar eigen wens en budget aan te bieden. Dit is een essentiële stap om talent aan te trekken, te behouden en te zorgen voor hun financiële toekomst. Door zorgvuldig onderzoek, effectieve communicatie en het naleven van wettelijke vereisten kun je een succesvol pensioenplan implementeren dat het 'geld voor later' van je werknemers veiligstelt en je bedrijf concurrentievoordeel biedt. Neem vandaag nog de eerste stap naar een solide pensioenregeling voor je werknemers!

Waarom een pensioenverzekering aanbieden aan werknemers?

  1. Aantrekken en behouden van talent: het aanbieden van een pensioenverzekering is een sterke arbeidsvoorwaarde die talent aantrekt en je helpt om waardevolle werknemers aan je bedrijf te binden.
  2. Werknemersbetrokkenheid vergroten: door het aanbieden van een pensioenverzekering, toon je betrokkenheid bij de financiële toekomst van je werknemers, wat hun tevredenheid en motivatie verhoogt.
  3. Fiscale voordelen: werkgevers kunnen mogelijk profiteren van fiscale voordelen, zoals belastingaftrek of -vermindering, bij het aanbieden van een pensioenverzekering aan werknemers.
  4. Concurrentievoordeel: met een goede pensioenregeling kan je je onderscheiden van concurrenten en daarmee aantrekkelijker maken voor potentiële werknemers.

Pensioenadvies: zo maak je de beste keuze

Deskundig en onafhankelijk pensioenadvies is een absolute must: de regelingen rond pensioen zijn immers niet eenvoudig. Wij leggen je graag uit welke mogelijkheden er zijn. We kijken naar het budget dat je beschikbaar hebt, welk pensioensysteem het beste bij de onderneming past en bij welke aanbieder je het pensioen het beste kunt onderbrengen. Met ons pensioenadvies kom je tot de beste pensioenregeling voor je medewerkers.

Vragen over het pensioen van je medewerkers?

De praktijk leert dat zowel werkgevers als medewerkers veel vragen hebben over hun pensioenregeling. Kan ik eerder met pensioen? Wat gebeurt er bij echtscheiding of overlijden? Als pensioenspecialist staan wij voor jou en je collega's klaar om de vragen over pensioen te beantwoorden.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze pensioenadviseurs.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.