Rechtsbijstandverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Wist je dat jaarlijks een derde van alle Nederlanders behoefte heeft aan rechtshulp? Een meubelzaak levert bijvoorbeeld een verkeerd bankstel af en weigert deze om te ruilen. Je baas beëindigt van de ene op de andere dag het arbeidscontract. Situaties die voor onverwacht hoge kosten kunnen zorgen.

Wanneer je met juridische procedures of een rechtszaak te maken krijgt, komen er flinke kosten op je af. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de kosten voor het inschakelen van een advocaat. De juiste rechtsbijstandverzekering kan al deze kosten dekken. Voor een klein bedrag per maand ben je verzekerd van professionele juridische hulp wanneer je die nodig hebt.

Verschillende dekkingen

Er zijn verschillende vormen van rechtsbijstandverzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan gezinsrechtsbijstand. De gezinsrechtsbijstand helpt jou en je familieleden bij geschillen met bijvoorbeeld leveranciers die hun beloften niet nakomen, werkgevers die dreigen met ontslag en schadezaken waarbij de schuldigen niet willen betalen.

Ben je op zoek naar een rechtsbijstandverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.