Reisverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Wanneer je op vakantie gaat wil je natuurlijk het liefste dat dit zorgeloos en ontspannen verloopt. Of het nu om een stedentrip, weekendje weg, wintersport of een andere vakantie gaat. Met een goede reisverzekering hoef je je geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens je vakantie. Je moet er toch niet aan denken dat door een inbraak in je vakantieverblijf je welverdiende rust verandert in een nachtmerrie.

Wij verzekeren je graag op een manier die past bij jouw persoonlijke reisstijl. Je kunt kiezen uit twee typen reisverzekeringen tegen lage premies. Ga je meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. Je betaalt maar één keer poliskosten en hoeft nooit meer na te denken over je reisverzekering.

Ga je minder dan twee keer per jaar op vakantie dan kun je kiezen voor de kortlopende verzekering. Zowel de doorlopende als kortlopende verzekering kun je zelf samenstellen aan de hand van een basisdekking met aanvullende modules. Zo betaal je alleen voor de dekking die jij wilt.

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ook wanneer je je vakantie vroegtijdig moet afbreken, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Ben je op zoek naar een reisverzekering? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.