Vrachtautoverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Gewaarborgd transport met de vrachtautoverzekering

De vrachtwagen( het vrachtwagenpark) vormt het kloppend hart van het bedrijf. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens de rit of het laden en lossen, dan is belangrijk om goed verzekerd te zijn.

De verzekering van de vrachtwagen(s) is maatwerk. Niet iedere ondernemer loopt immers dezelfde risico’s en geen vrachtwagen of lading is gelijk. Vrachtwagenverzekeringen zijn er dan ook in veel varianten, afhankelijk van de soort combinatie, de te verzekeren risico’s en aanvullende verzekeringen zoals rechtsbijstand.

Dekkingsvormen

Net als bij personenauto’s ben je verplicht tenminste een WA-verzekering af te sluiten. Deze kan je uitbreiden met onder andere een gedeeltelijke casco-dekking. De vrachtwagen is dan ook verzekerd tegen onder meer diefstal, brand, ruitbreuk en storm. Een volledige cascodekking vergoedt ook de schade die jezelf veroorzaakt.

Aanvullende verzekeringen

De verzekering van je vrachtauto is uit te breiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals een inzittendenverzekering en rechtsbijstand dekking.

Lagere premie

Acht je de kans klein dat je een beroep hoeft te doen op de vrachtwagenverzekering? Dan kan je ervoor kiezen om je eigen risico te verhogen, waardoor je minder premie hoeft te betalen. Verder tellen voor de trede vaak niet alleen de schadevrije jaren mee, maar ook de rijervaring van de bestuurder.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Maak een afspraak met onze servicedesk. Onze collega’s plannen vervolgens een afspraak in bij onze adviseur.

Maak een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.