Woonhuisverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Het zal je maar gebeuren dat je huis door brand wordt verwoest. Of dat er tijdens een storm een boom omwaait en precies op het dak van je woning valt. Met een woonhuisverzekering ben je verzekerd tegen schade aan je huis door onder andere blikseminslag, brand, storm en waterschade.

De premie voor de woonhuisverzekering is gebaseerd op de herbouwwaarde van je woning. Dit is het bedrag dat nodig is om je huis opnieuw te bouwen. De meeste verzekeraars berekenen deze waarde aan de hand van de inhoud van de woning en het type huis.

Nooit te laag verzekerd

Om er zeker van te zijn dat je niet onderverzekerd bent, is het raadzaam om door een professionele adviseur een herbouwwaardemeter in te laten vullen. Aan de hand van een aantal eenvoudige vragen berekent hij de herbouwwaarde van de woning. Wanneer je deze meter gebruikt bij het bepalen van de waarde van je huis, ben je nooit onderverzekerd.

Ben je op zoek naar een woonhuisverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Wij helpen je graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of neem contact op met een van onze locaties.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.