Zorgverzekering

Advies op maat van een adviseur uit jouw regio
Persoonlijke en deskundige inspectie door onze maatwerkdienst
Snelle schadeafwikkeling

Goede zorg zonder zorgen

Iedereen wil gezond zijn of blijven. Maar als je toch zorg nodig hebt, wil je snel op de juiste plek terecht kunnen en verzekerd zijn van een goede dekking. Daarom is het belangrijk om niet alleen te letten op de premie van je zorgverzekering, maar ook na te denken over je specifieke zorgbehoefte. Want wat een goede zorgverzekering is, verschilt per persoon.

Sport je bijvoorbeeld veel? Heb je extra tandzorg nodig? Of wil je zelf het ziekenhuis kunnen kiezen? Vragen die je jezelf moet stellen bij het kiezen van een zorgverzekering.

Onze adviseurs helpen je met de beste keuze.

Onze adviseurs kunnen je helpen bij het maken van je keuze voor een zorgverzekering. Ons advies is gebaseerd op je persoonlijke wensen en behoeften. Zo kies jij voor een pakket dat goed bij jou past.

Behoefte aan een advies op maat en ben je al klant bij Quintes? Maak dan een afspraak of neem contact op met je kantoor. Nog geen klant bij ons? Geen probleem! Kies een kantoor dat het dichtst bij jou in de buurt zit en onze adviseurs staan je graag te woord.

Persoonlijk advies over je verzekering?

Onze collega’s van de servicedesk plannen graag een afspraak voor je in bij een adviseur bij jou in de buurt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Met een Quintes adviseur sta je sterker.

Welke verzekeringen heb ik nodig? Betaal ik niet te veel? Onze adviseurs brengen je risico’s in kaart. Samen kiezen we welke verzekeringen het best passen bij jouw specifieke situatie.