Quintes geeft ruimte om te ondernemen

Financiële dienstverlening is mensenwerk. We zetten ons met hart en ziel in om voor jou de beste verzekeringsoplossing te vinden. Je kunt bouwen op onze vakkennis en jarenlange ervaring. Wij brengen de risico’s goed in kaart, zodat jij alle ruimte hebt om te ondernemen.

Lewis Flower - Tull

Met een gerust hart ondernemen

Dit kunnen we voor je doen

Voor je bedrijf

Continuïteit is voor je bedrijf het allerbelangrijkst. Dat begrijpen we. Wij blijven voortdurend de bedrijfsrisico’s monitoren en adviseren je hoe je optimaal verzekerd bent, voor alle risico’s die op je pad kunnen komen. Zo blijft je bedrijf draaien, wat er ook gebeurt.

Voor jou

Een succesvolle onderneming runnen kan alleen als je ook goed voor jezelf en je naasten zorgt. Denk aan financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid of na overlijden. Onze Quintes adviseur weet precies wat je nodig hebt, nu én in de toekomst.

Voor je medewerkers

Uit onderzoek blijkt dat tevreden medewerkers gemotiveerder zijn, harder werken en hogere kwaliteit leveren. Onderschat het belang van secundaire arbeidsvoorwaarden dus niet. Wij denken graag met je mee, bijvoorbeeld over pensioenregelingen. Maar ook over de risico’s die het hebben van medewerkers met zich meebrengt.

Specialisten voor de agrarische ondernemer

Met een agrarisch bedrijf loop je risico’s van een andere soort. Dat weten onze specialisten met hun jarenlange ervaring als geen ander. Daarom hebben we speciaal voor jou als groene mkb’er Quintes Finagri opgericht. We staan graag naast je, met onze poten in de modder.

Quintes Finagri

Advies over het afsluiten van een verzekering:

Dit doet de Quintes adviseur

Kennismaken

Voor we je onderneming leren kennen, is het belangrijk om te weten wie jij bent. Wat is je ambitie en je passie? Wat is je drijfveer en hoe wil jij dat je toekomst eruitziet? Genoeg stof om over te praten met jouw adviseur onder het genot van een goede bak koffie. Wij streven naar een warme band met onze relaties. Dat is de beste basis voor een duurzame en mooie samenwerking.

Analyseren en adviseren

Na een persoonlijke kennismaking, weet de Quintes adviseur precies wat er speelt in je onderneming en in je privésituatie. Met behulp van zijn jarenlange ervaring en vakkennis, brengt hij de mogelijke risico’s in kaart. Zo krijg jij alle ruimte om met een gerust hart te ondernemen.

Verzekeren

Je wilt niet onder- maar ook niet oververzekerd zijn. Het één brengt onnodig risico met zich mee, het ander kost je geld. Daarom zorgt je adviseur ervoor dat van beide geen sprake is. Na de risicoanalyse krijg je een uitgebreid rapport met een passend advies, helemaal op maat voor jouw bedrijf.

Beheren

Achter de Quintes adviseur staat een team van specialisten. Zij beheren actief alle verzekeringen en blijven op de hoogte van actuele wet- en regelgeving voor jouw branche en situatie.

Direct concreet advies over jouw bedrijfsrisico’s

Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak